Välkommen vår!

Nu har äntligen våren kommit till Rörö! Igår var min mamma här och hjälpte mig fixa iordning i huset, det flesta luckor och hyllor kom upp i köket! Men det är fortfarande mkt småpill kvar.

Vi hann även med en promenad ner till Et med alla hundarna och William, första gången på väldigt länge jag inte hade mössa på mig ute och jag kunde även ha vårjackan! Helt underbart. Idag har vi oxå fint vårväder så jag tog en paus i köket och tog med mig William, Jersey och Rory ner till Et för en promenad. När vi kom hem fick Maiden och Hera leka i trädgården. Wiliam sover alltid så gott ute ,det är så härligt!

Hera är lite dum och ha lös och sticker nämligen så hon måste ha line på sig och jag hatar den där linan, det är livsfarlig! Men jag vill ju inte heller ha en hund som sticker på egen tur eller att hon inte ska få springa lite fritt. Vovvarna busade lite men Hera ska snart börja löpa sån hon är mest intresserad av och sniffa runt på allt. Maiden däremot är som en kalv på grönbete!Annonser

3 svar till “Välkommen vår!

  1. Du gjorde ju helt rättt i att ha kvar Maiden från kullen gud vad fin hon e:-O!!!, tråkigt att hera inte kan vara lös;-( men det fixar la du. Det blir ett litet procekt det me^¨; du har fullt upp du^^; pucc och kram!

  2. vilka fina vårtecken,vad fin maiden är vad hon har växt till sig i kroppen, jättefin precis som sin mor=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s