Börjar året med en ny champion

Tiki har på tre utställningar i en stor konkurrans tagit tre CERT och därmed svenskt utställnings championat!

Hon tog sitt första CERT på Terrierderbyt i nov-11. Hon vann klassen med CK och slutade som 2:a bästa tik efter championtiken.

I helgen har vi vart i väg på My Dog. Även här vinner hon klassen båda dagarna tar CERT, placerar sig som 3:bästa tik efter championtikarna på lördag och vinner bästa tiklass på söndag tar CERT CACIB och BIM!

atik

Tiki ägs numer enabrt av oss. Delägaren till Tiki har ändrat avtalet vi hade 3-4 gånger och jag ville inte gå med på det sista hon ville utan jag ville hålla det avtal vi hade från början, det avtal SNT kennel hade med delägaren i Portugal, som vi fick Tiki av. Detta passade inte delägaren utan hon började slänga ut sig den ena lögnen efter den andra., enbart för att hon inte fick sin vilja igenom.
Vi har inte skrivit av henne som ägare på Tiki eller nekat henne nån valp efter Tiki hon skulle ha enligt avtalt med kenneln i Portugal. Det är patetiskt hur långt människor är villiga att gå när det enbart handlar om pengar för dom!

Annonser

3 svar till “Börjar året med en ny champion

  1. Grattis till er underbara Tiki och skönt att hon är er nu! Ja du pengar gör folk galna och i hundvärlden verkar det vara mycket vanligt, TYVÄRR! Kram Cathi.

  2. Tack Cathi! Ja eller hur, tyvärr är det ju så, fruktansvärt patetiskt är det oxå! Personen i fråga skiter i hunden, och inte försen nu finns hon med på deras hemsida, just så hon kan kasta skit över nån annan! Men hälften av alla där ute avlar ju för pengar och inte för rasens bästa :-/

    Kram till dig och dina fina grabbar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s