Bloggen är igång igen!

Nu äntligen ska jag ta tag i vår blogg igen! Det kommer skrivas mer om vår vardag här i kenneln och lite om planer, valp kullar resultat och allt som rör våra hundar.

Det har hänt mkt sen sist och ni som följer oss på facebook och instagram är relativt uppdaterade med alla resultat och nya händelser. Kenneln har fått en ny champion SE UCH Firewood’s Fear Of The Dark – Kenzo tog sitt sista CERT och BIM i Tvååker i sommars. Många Firewood’s hundar har visats på utställningar med jätte fina resultat, vi har dock inte vart iväg på några utställningar själva i år. Vi har även fått kanon resultat och nya titlar på lydnad och rally lydnads planen!

Vi har hunnit med en kull jätte fina valpar som snart är fem månader gamla, 5 av dom var här igår på en åter träff men mer om det kommer i ett eget inlägg. Vi har även vart i väg till Belgien och hälsat på Daddys Big Boys Kennel, där vi parade Firewood’s Central Park – Rossi med Absolutes Sharp Dressed Man – Fred – mer om vår Belgien resa och alla tankar och info kring parningen kommer också i ett eget inlägg.

Vi har haft AC/DC kullens stora valp träff och vi hade en fantastiskt rolig dag, bilder finns på hemsidan under Valp Träffar.

Som sagt har det inte blivit så mkt utställningar för oss i år, vi har mest koncenterat oss på våra hundar, valpar och valp köpare. Vi får ta igen det nästa år 🙂

Vi har fått en ny familjemedlem US CH DotCom’s The Protege´- Mason – En fantastiskt fin hane på alla sätt och vis som bara efter en vecka gjort ett stort intryck på oss. Mer om Mason kommer också att komma upp på hemsidan.

c

Annonser

2 svar till “Bloggen är igång igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s