Återträff med HSC Kullen

mmmI söndags hade vi en åter träff med Hardcore Superstar kullen. 5 av 7 valpar var på plats, vi saknade vår stockholmare och vår norrlänning men jag förstår att avståndet spelar stor roll när det gäller en av de mindre träffarna vi har.

Vi hade tur med vädret, det blåste men det var sol och uppehåll. Vi började med att ta en promenad så att valparna skulle få lugna ner sig lite och rastas. Vi tränade på koppel gående i stor grupp och gick ner till Et, en stor äng på vårt natur reservat. Där satte vi oss på en bänk för lite passivitets träning, gick igenom lite frågor och funderingar som valp köparna hade. Jag kollade tänder och bett på valparna så att alla gamla tänder lossnar som dom ska. Det tog inte långt tid innan vi fick sällskap av islandshästarna som betar på vårt natur reservat. Valparna hanterade hästarna väldigt bra, Rasmus och Anakin som har mattar som håller på med hästar brydde sig inte speciellt mkt om hästarna, trots att dom var ganska påträngande.

De övriga tre, Tristan, Dash och Jax var väldigt imponerade av de stora djuren, Jax försökte ett flertal gånger få igång den stora hästen till lek, hästen var mest intresserad av och se om vi hade nått gott och bjuda på. Tristan hade puss kalas med en av dom.

Efter en stund fick vi schasat bort de påträngande besökarna och pratat lite till om valparna, jag fotade gänget och alla hundar låg så fint och slappnade av i gräset.

När vi kom hem var det dags att träna lite ringträning med valparna. Vi gick igenom vad som händer på en utställning, lite vad man ska tänka på, jag kom med tips och råd och jag tycker att alla skötte sig jätte fint. Det är så roligt och se hur duktiga ni är med era valpar!

Medans vi tränade med valparna satte Tobias igång grillen, alla kände nog matsuget i magen 😀 Efter maten blev det kaffe och kaka och en hel del tjöt som det brukar bli när vi alla träffas och jag vill säga ett stort tack till er som kom, vi hade en jätte trevlig dag och detta gör vi om snart igen och då med valpar ( ja jag kallar dom fortfarande valpar även om dom är 4 år eller 5 månader 😀 ) ur alla kullar!

Louise ville ha en ny FB profil bild 😀

Mikaela och Dash

Rasmus springer fint

Jax springer fint

Anakin och matte Louise har tränat flitigt! Ser kanon ut och vi väntar spänt på Anakins debut nästa helg!

Dash travar på

Mikaela och Dash tränar stå

Rasmus tränar

Mingel Bilder 😀

Firewood’s Cutting the Slack – Rasmus

Firewood’s Smok Ém – Jax

Firewood’s Spreadin´The News – Anakin

Firewood’s Kick On The Upperclass – Tristan

Firewood’s Are You Gonna Cry – Dash

Mer bilder från vår dag finns på hemsidan www.kennel-firewoods.se under Galleri — Kennel Träffar — Tränings träff – Augusti 2013

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s