Rossi dygn 52

Idag har det vart full rulle hela dagen! Fasta rutiner får allt att gå smidigt. Vaknar går upp och rastar Tristan och Rossi, det första jag gör, dom gör vad som ska sen ska det lekas en lite stund ute innan vi går in. Dom två har väldigt kul ihop och leker mkt med varandra på dagarna.

Rossi är väldigt pigg och glad när jag väcker dom på morgonen. Det är härligt och se hennes ha så mkt energi. Igår var hon dock lite trött, det var varmt ute och nu har vi minskat ner vår motions runda till ungefär hälften, sen får hon gå som hon vill på dagarna men på morgonen och på kvällen får hon röra lite mer på sig. Hon är så fint musklad och tycker inte att hon tappat så mkt kondition så valpningen ska inte vara några problem, det är viktigt att tikarna får röra på sig så länge dom vill och orkar, så dom orkar med valpningen.

Jersey och Mason fick sig en motionsrunda i morse, jag tränar mkt kontakt med Mason nu, vissa stunder går det jätte bra, andra stunder mindre bra. han är inte speciellt väluppfostrad men jag jobbar på det! 😀

Huset har fått sig en storstädning, sen var det dags för Tiki och B att få sig en motionsrunda även dom. Idag stötte vi på fåren, dom hade placerat sig så fint på vägen men det gör inte så mkt, dom flyr så fort man andas. Vi skulle ändå ta en tur upp i berget som vi avslutade med lite bad vid stranden.

Idag kunde jag känna valparna väldigt tydligt inne i magen, det är väldigt mysigt och väldigt speciellt, dom är nu färdigutvecklade och börjar förbredda sig på att komma ut. Efter att de andra hundarna fått sig en runda ikväll så gick jag och William en sväng med Rossi och Tristan, vi gick ner till hamnen och jag tränade lite lydnad med Rossi, trots att hon är på dygn 52 så ger hon ändå 100% och hon älskar verkligen att få jobba. Den stora tunga magen var som bortblåst!

Tristan fick lite ringträning, han är verkligen ringrostig, vi har inte tränat på jätte länge, men vi har inte jätte bråttom heller, han kommer inte göra sin debut i ringen fören nästa år.

Rossi Dygn 52

rossi52 008

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s