varm dag!

Igår åkte William med mina föräldrar hem så det var lite tomt i morse när jag vaknade men hundarna fyller alla tomrum och det är alltid fullt upp! Rossi är så härlig på morgonen, full av energi och det ska hälsas ordentligt på ALLA, hon fick tom igång Mason till lite lek i morse. Det märks att hon trivs så bra i sällskap av andra hundar, hon ska även hälsa på mig ordentligt, det ska hoppas upp och pussas och det är viktigt att vi får ögonkontakt och så ska hon ha lite klappar och sen är hon nöjd.

Det ska rejsas några vändor på gräsmattan med Jersey och Tristan också innan vi går in och äter frukost. Hon har lite dålig aptit på morgonen men maten får stå framme så äter hon när hon känner för det. Idag har det varit väldigt varmt ute så vi har inte gjort några större ansträngningar. Jag har städat hundarnas rum och tvättat alla filtar och täcken. Jersey är nog lite svartsjuk på sin dotter och hade nog väldigt gärna själv vart den som var dräktig. Hon är lite extra mammig och det gnälls och ska puffas på hela tiden, hon ska väldigt gärna sitta i knät också.

Jag och Tobbe tog en sväng med Tiki och Mason ikväll och det blåste en del men det gör ju inget när man ska fota kuperade hundar, inga öron som blåser bort 😀 Vi tog vägen om stranden och hamnen hem och när vi kom hem igen hade det stillat i vinden så vi satt ute på altan med hundarna en stund, man får passa på nu innan alla höst stormar kommer.

Han är bra vacker vår Mason ❤

mason

tikimason

Mer bilder på Mason finns i hans album på vår facebook sidan:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151544295916384.1073741832.321981581383&type=1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s