VALPARNA – 9 DAGAR

Nu har valparna redan hunnit bli nio dagar gamla och dom växer så det knakar! Dom är riktigt tjocka och välmående. Rossi är jätte duktig med sina små, mår bra och njuter av att vara mamma. Nu vill hon gärna gå lite längre rastningsrundor och tycker det är skönt att få komma ut lite, det märks att hon även är sugen på att börja träna igen, men det får hon allt vänta lite till med.

Igår öppnade tik nr 3 sina ögon för första gången. De ålar runt i valp lådan och gör tappra försök med att resa sig upp, än så länge misslyckas dom. De är riktiga livsnjutare och redan så amstaffs som gärna ligger på rygg med alla fyra tassarna i vädret 😀

Om ca 4 veckor kommer Freds ägare hit och hälsar på oss, det ser vi jätte MKT fram emot, det ska bli kul att träffa dom igen.

Just nu ligger hela högen inklusive Rossi på en filt på golvet, solen lyser in och värmer dom gott. Jag skulle passa på och fota lite men fick dra ner perserna för att det blev så fula skuggor. Jag hoppas vädret håller i sig så vi kan vara ute mkt med valparna om några veckor.

Valparnas galleri på hemsidan är igång, det hittar ni under GALLERI — VALP KULLAR — SIMPLE PLAN KULLEN

Resten av gänget här hemma mår bra.

Nu ska de små få sina klor klippta innan det är dags att hämta William på dagis. Bjuder på helt färska bilder på de små 😀

s

r

q

p

o

n

m

l

k

b

c

d

e

f

g

h

i

j

a

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s