Helg Igen!

Redan helg igen, veckorna bara susar förbi! Lika så vädret här idag, blåser lite lätt, 22-24m/s.. Inte det roligaste väder att vara ute i.

Här är fullt upp som vanligt med alla hundar och barn. William skulle fotograferas på dagis idag, så jag passade på att motionera alla hundar i blåsten. Sen har dagen gått åt till att tvätta 10000 hund filtar i omgångar och städat hund och valp rum.

Valparna har idag fått sina klor klippta och blivit avmaskade för första gången. Även Rossi har fått sig en dos. Avmasknings medlet var ingen hitt för dom små, dom fnyser , fräser och spottar, har inte smakat på det själv men kan tänka mig att det smakar mindre gott.

Jag har även hämtat ut valparnas reg.bevis som kom med posten idag. SKK har inte registerat Freds HD resultat trots att jag skickade med papper, ska ringa på måndag och fråga varför!

Valparna är riktigt roliga nu, deras små personligheter börja växa fram, det brottas och morras i valp lådan eller på täcket på golvet, där dom är rätt mkt just nu. Det är mer plats för Rossi på golvet nu när valparna blivit lite större. Dom tycker även om att smaka på varandra, svansarna är en stor hitt att bita i.
Deras små tänder börjar komma fram ur tand köttet, tik nr 1 har även smakat lite på min fot idag. Hon tar sig gärna fram på lite upptäcksfärder ifrån filten och resten av gänget, hon klarar sig mkt väl själv på golvet och behöver ingen hjälp tillbaka.

Hon är även den som är mest uppmärksam på mig, skulle inte förvåna mig om hennes svans blir en propeller i framtiden.

Tik 6

vv

resten av bilderna finns på facbook! https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151607047126384.1073741833.321981581383&type=1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s