Ute Första Gången

Idag efter att jag motionerat och rastat alla hundarna så fick valparna komma ut en kort stund. Solen lyste och det var lä vid ena hus kanten. Det är alltid lika spännande och se hur dom reagerar första gången dom kommer ut. Självklart var det tik nr 1 som var den som började utforska sin omgivning först. Hon är inte rädd för nått den tjejen och ingeting bekommer henne. Alltid först fram när det gäller allt! Jag tror hon skulle bli en riktigt bra tävlings hund om hon hamnar hos en ägare som kan ta tillvara på henne!

Veckan har vart fullt upp med valp besökare och så även imorgon. Lemmy är här några dagar medans matte Sanna är iväg utomlands med jobbet. Tristan är väldigt glad i sin storebror. Jag och Tristan var på lekdate i onsdags men Senja , en flatte tik och hennes matte Monica som bor här på ön, hundarna hade jätte skoj trots att det regna hela tiden. Vi var lite tidiga så jag passade på att ringträna Tristan, oj så ringrostig han är! Vi har ju inte tränat nått men det kanske är dags att sätta igång då jag tänkte han skulle ställas på Åby i December.

Bebisarna har precis smakat på lite fodax och det en hitt, så nu går Rossi runt och städar upp. Det är mkt städning nu, det känns som jag umgås mer med min golvmopp än med min karl 😛

1383148_10151625330476384_741076015_n

Resten av bilderna finns här:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151607047126384.1073741833.321981581383&type=1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s