Veckan som vart

Har haft fullt upp i veckan så har inte hunnit med bloggen och vart för trött på kvällarna för att sätta mig och blogga så jag tänkte summera veckan lite kort.

Jag försöker ha ute valparna så mkt som möjligt nu när det är fint väder. I måndags var jag och William ute med valparna en bra stund. I onsdag när Karin, Rossis matte var här och hälsade på kunde vi ligga ute i solen på en filt i lite över två timmar, det kändes nästa lite som sommar när solen värmde. Valparna tycker mycket om att vara ute och de leker och undersöker sin omgivning. Valprummet är fullt med leksaker som de kan leka med, det leker antingen själva eller tillsammans med varandra. Dragtrasorna är roligast.

Valparna har även fått träffa den övriga flocken här hemma. Tristan tycker att dom små är jätte roliga och busar mer än gärna med dom, han leker väldigt fint och försiktigt. Mormor Jersey älskar att få vara delaktig och ger gärna en hjälpande tass med att fostra det små, vilket Rossi tycker är helt OK. Det slutar ofta med att Rossi och Jersey glömmer av valparna och springer och busar på gräsmattan.

Idag har valparna inte kunnat vara ute mer än en liten stund i morse, det har regnat i stor sett hela dagen. Dom har fått springa runt i hundrummet och umgåtts med morfar B, han tycker dom är sådär och vill gärna gå undan, men tillslut tar nyfiken över och även han integrerar med dom. Jag antar att detta har kommit med åldern för när Iron Maiden kullen var små så låg han ute på gräsmattan och kunde leka med dom i flera timmar! 😀

I veckan har även valparna blivit avmaskade en andra gång. Igår hade vi besök av Johan och Linda och tik 6 heter numer Kelly och kommer att bli skånetös.

Jag har uppdaterat kullens galleri på hemsidan med nya bilder från veckan.

En hoppade och högljudd Mason i hundgården skrämmer inte Tik 1 – Hon undersöker saken istället!

Socker söta ”femman”

d

c

cc

ccc

d

dd

e

a

aa

b

bb

bbb

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s