UNDERBAR DAG!

Jag hoppas ni haft en lika underbar dag som vi har haft här på Rörö idag. Vi ( Jag och William, min lilla kennel pojke ❤ ) börjad dagen med att ta ut de stora hundarna, sen var det dags för valparna att få frukost och det fick dom äta ute idag. Medans valparna åt, städade jag valp lådan, sen ägnade vi större delar av morgonen ute i solen! Valparna fick springa runt med Rossi och Jersey en stund, men efter en stund ville Rossi gå in och Tristan och Tiki fick komma ut.

Jag brukar varva med att låta Rossi och valparna vara ute tillsammans, eller bara valparna eller alla hundarna tillsammans. Allt för att det ska bli en variation för de små. Tristan älskar att leka med valparna och de tycker bra om honom också. Filmer från vår morgon finns på vår instagram – kennelfirewoods.

När alla hundar var inne igen så var det dags för frukost nr ett för mig och nr två för William som druckit en flaska välling med pappa i morse.

William hade ju kalas i söndags och då fick han en ny cykel som han ville prova idag, så vi tog med oss Tristan, Jersey, Tiki och Rossi och gick till fotbolls plan, tänkte det var en lagom sväng för William och cykeln 😀

Efter lunch fick valparna komma ut en stund igen, sen tog vi en promenad med Mason och William roade sig med att hoppa i varenda vattenpöl ( små sjöar) Mason är väldigt fäst i William och ville inte gå om han inte hade koll på att William var med. Sen fick B, tjejerna och Tristan springa av sig på berget.

Det blir inte så mkt enskild träning med de stora hundarna nu när valparna tar så mkt tid, men det får vi ta igen när de flyttat.

Nu ikväll fick valparna vara med om något nytt, de fick gå ut på tomten i mörkret, det var spännande! Vi har ju belysning från huset och på framsidan lyser gatubelysningen så becksvart är det ju inte men det är mörkt 😀 Rossi lekte lite med dom sen hitta hon ett märgben på gräset som hon ägnande sig åt. Valparna sprang runt och undersökte grejer under altan och busade som vanligt.

Nu ska jag sätta mig och redigera 200 kort!

male

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s