Uppdatering kring valparna

Nu var det evigheter sen jag uppdaterade men det har inte funnits tid, all vaken tid går åt till William, de vuxna hundarna, valparna och allt som ska fixas inför flytt etc.. I Onsdags var vi hos veterinären med valparna och det gick jätte bra. Vi har ju alltid haft lyxen att vår veterinär kommer hit och fixar med valparna men eftersom hon är sjukskriven pga. olycka så fick vi packa in alla valparna i bilen och åka in till Torslanda.

Valparna klarade bilresan galant, det var lite pipiga i början men la sig sen tillrätta och sov hela vägen till Torslanda. När vi kom fram till veterinären så bar vi in alla valparna i rummet vi skulle vara i och då passade dom alla och på samma gång att göra både nr 1 och nr 2 – Jag var bara glad dom inte gjorde det i bilen 😀 Efter lite städning så satte vi i gång med besiktning, vaccination och chippmärkning. Valparna skötte sig galant och de som inte var uppe på bordet roade sig med att stöka runt i rummet, undersöka saker och leka med gardinerna.

Alla valparna gick igenom besiktigningen utan anmärkning utan Kelly som fick en liten anmärkning på sin svans, som hon har klämt ( eller Rossi har trampat på, vi vet inte riktigt ) vid dygn 4, veterinären konstaterade att hon inte har ont eller är besvärad av den lilla knölen hon fått på sin svans, som för övrigt bara blir allt mer anmärkningsvärd allt eftersom hon växer.

Vi fick jätte MKT beröm för kullen och veterinären tyckte det var roligt att få klämma och känna på såna fina och friska valpar!

När vi var färdiga så träffade vi Karin och Johan på parkeringen som tog med sig Rossi och lilla Hayden hem. Mai hade vart hos oss i tisdags och gått igenom allt inför hemkomsten av Devon och skrivit papper och eftersom hon bor i Torslanda fick även hon med sig Devon hem.

Lilla Vildha åkte hem till Skövde igår och efter alla rapporter har valparna klarat av flytten MKT bra och trivs bra i sina nya hem.

Bonnie och Kelly åker nästa vecka och Jojo stannar till 2 december pga. matte och husse ska flytta till ny bostad.

De valparna vi valt att behålla ur denna kull är tik nr 2 och tik 4.

Vi har nyss kommit in efter bus i trädgården, William och valparna har ”spelat fotboll” och valparna har massakerat sin första fotboll 😀

Firewood’s This Song Saved My Life – Gyda

gyda

Firewood’s Miss Me When I’M Gone – har inget tilltalsnamns ännu

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s