Long Time No See

Nu var det snart en månad sen jag kluddade nått i bloggen men tiden har inte räckt till, nu ska det bli ändring på det!

Jag har haft fullt upp med familjen, hundarna och valparna. Yoyo och Kennedy stannade kvar lite extra, Yoyo’s nya husse och matte skulle flytta till nya lägenhet och vi tyckte det var bäst hon stannade här tills de fått flytta och Kennedy skulle åka ända till USA.

Vi hämtade upp Blair på flygplatsen förra lördagen och de åkte hem igen förra onsdagen. Vi har haft ett par jätte trevliga dagar, men mkt hundprat, promenader, träning en massa skvaller och skratt 😀

Jag träffade Blair och Michelle första gången i Las Vegas när jag var där 2011 på STCA 75 års jubileum. Vi har haft kontakt via nätet i flera år och det var jätte kul att träffa Blair igen!

Michelle har alltså fött på pappa Fred och vi kommer att deläga Kennedy med dom. Vi väntar spänt på att Kennedy ska bli 6 månader och göra debut i utställnings ringen. Blair är professionell handler så Kennedy kommer att visas upp på bästa sätt! Jag får dagliga uppdateringar om henne och de är verkligen jätte nöjda med henne så det känns jätte kul!

Hundarna här hemma mår fint och Tristan har utvecklats en hel del den senaste tiden. Jag gillar honom och tycker han ser riktigt trevlig ut. Ska bli kul att börja visa upp honom till våren.

Idag fick vi den första riktigta snön och julen närmar sig med stormsteg, vi ska vara hemma i år och mina föräldrar kommer på besök, ska bli jätte mysigt!

Vi ska även ha en rasmonter på My Dog nästa år ( igen) så jag och Paula håller på att planera förfullt, det har vart en hel del strul men får väl hoppas att det blir bra i slut ändan!

Bjuder på lite Kort på Kennedy , jag tog dagen innan hon åkte.

a

k

b

c

d

e

f

j

i

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s