Lite ändringar..

Här hemma flyter allt på som vanligt igen efter all jul ledighet, jag gillar rutiner och det är så jag får allt att funka så bra. Dock så får min och Tristans träning skjutas upp en vecka då han gjort sig illa och ska vila fram tills nästa vecka. Det är inte lätt att hålla rackarungen stilla!

Vart fullt upp i helgen igen, i lördags var Tobbe hemma med alla hundar, jag och William var på Disney On Ice i Göteborg. William var väl sådär imponerad av showen. Det var lite tråkigt att sitta stilla så länge!

Igår kom den första snön, hoppas det kommer en hel del mer. Hundarna älskar snön, speciellt B och Tristan. Vi ska till Branäs i Mars så William kan få nytta av sin snowracer han fick i julklapp! Vi tar nog B och Tristan med oss dit så får resten vara hos vänner och familj.

Har egentligen inte så mkt i skrivande stund, vi ska ha en stor kennel träff i februari som jag sitter och planerar lite. Vi har hyrt lokal i Göteborg och det ska verkligen bli jätte kul, jag ser fram emot och träffa alla mina valpar och deras fina ägare igen.

Tre generationer – Jersey – Rossi – Gyda/Hayden ❤

1002508_10152178021929479_33664192_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s