LEDIG

Jag har haft en ledig helg, den första på länge! Så skönt. I går städade jag hela huset och bara ägnade mig åt hundarna. William och Tobias var iväg på kalas till Williams kusiner, medan jag fick vara hemma med alla hundarna. Ibland blir det så när man har en liten valp!

Idag när vi gick upp så sken solen, Tobias och William är i Delsjön och åker snowboard/snowracer. Jag och hundarna har spenderat förmiddagen utomhus. Ska strax sätta mig och ta tag i massa hund/kennel papper som ska sorteras och in i pärmar.

Tiki började löpa i fredag och idag är Tristan väldigt intresserad av henne. Brooklyn också faktiskt fast han inte brukar bry sig fören tiken är i hög löp. Han är dock aldrig jobbig när tjejerna löper. Visst han kan blir stressad ute och ska ha sten koll på dom hela tiden men han är tyst, äter och beter sig inte illa.

Tiki har flyttat in i ett annat rum och får vara där under hela löp perioden. Jag kommer även motionera henne separat från tonåringen för att underlätta för honom. Jag fick koppla Tristan i morse efter en liten stund då han bara skulle vara på Tiki och nosa/slicka.
Jag vill inte bråka med honom nu när träningen går så bra. Vi har inte kommit så långt som att ha en löp tik distraktion!

Kameran fick faktiskt följa med ut i morse!

a

b

c

d

e

f

g

h

i

j

k

l

m

n

o

p

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s