Besök!

Det blev ingen blogg förra veckan. Det fanns varken tid eller lust till det.

Tiki löper så det tar lite extra lång tid när man ska motionerna hundarna, eftersom jag inte kan ha med Tiki ihop med killarna under höglöpet, det blir väldigt stressigt för dom att behöva hålla koll på henne hela tiden, det blir ingen trevlig promenad för nån av oss. Annars sköter sig grabbarna jätte bra, har inget alls att klaga på.

Tristan ligger uppe hos Tobbe, William och Jersey.
B, Mason och Gyda här nere hos mig och Tiki bakom en stängd dörr och båda två ligger och sover gott. Speciellt B som ligger på mina fötter och sover 😀

Vi gjorde inte så jätte mkt förra veckan, det har verkligen vart svin kallt ute, inget hundarna har uppskattat. Att gå ut när det är mörk och vi måste gå på vägen där dom har saltat funkar inte alls, hundarna förfryser tassarna direkt. Tiki har väldigt ont av det.

Träningen med Tristan går bra, i veckan som vart har det mest vart inkallning. Jag har satt han i olika situationer och det funkar bra. Jag är nöjd med honom. Jag är noga med att varva belöning med godis och beröm. Jag kallar in och kopplar/släpper lös igen flera gånger under promenaden.

Han brukar få springa på stranden och i helgen när vi kom dit så var han lite väl exalterad, då han visste att han skulle få springa. Då fick han sitta still en stund. Gjorde lite sitt och ligg övningar och när han var lugn fick han fri kommando att springa. Han verkligen älskar att springa och skutta i snön 😀

Idag har vi haft fint besök av Karin, Rossi och Hayden och Mi och Devon. Det var nästan en liten familje reunion här hemma. Jätte kul! Det är kul och se hur fint och jämt grabbarna utvecklas.
Det har blåst och snöat hela dan så vi gick ner till Et för att hundarna skulle få springa av sig, tiden gick så fort att jag blev lite chockad när jag såg att vi klarat av att vara ute i kylan en hel timme 😀 Jag hade inte med mig kameran men filmade lite med min telefon. Höll på att förfrysa fingrarna!

Med på filmen – Jersey – Rossi – Tristan – Gyda -Hayden – Devon

Det blev lite snabba bilder på grabbarna innan dom skulle åka också.

Firewood’s IM Just A Kid – Hayden 4.5 månad gammal

a

aa

Firewood’s Still Not Getting Any – Devon – 4,5 månad gammal

b

bb

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s