Snart Helg Igen!

Veckorna bara rusar iväg och snart har hela januari gått! Jag tänker att jag ska hinna med så mkt men knappt hälften av vad som planeras hinns med!

Det snöar för fullt varje dag och vi har fått MASSOR med snö! Jag tycker det underbart, William och hundarna också! Vi har vart mkt ute i snön och roat oss. I tisdags och onsdags så gick vi en promenad med Monica och Senja, en flatte tik på snart 2 år som bor här på Rörö. Tristan och Gyda var med på promenaden och de sprang lösa och lekte i snön hela tiden.

Tristan försökte jucka på Senja så fort han kom åt men lyssna direkt när jag sa till honom, även om jag fick tjöta och påminna honom en hel del. Det är så MKT hormoner i den hunden just nu!
Idag har han pipigt och sickat en del efter Tiki som är i hög löp, även B har haft det jobbigt idag, han har precis fått motioner så just nu ligger han i bia bädden och är rätt nöjd.

Jag har ju självklart passat på att träna inkallning med Tristan under våra promenader med Senja och det har gått jätte bra! Jag har till och med kunnat bryta honom och få in honom under lek.

Igår var Tobias inne i GBG och kollade på hockey så jag och William hade en liten myskväll. Efter att jag hämtat honom på dagis så tog vi en sväng till affären med Tiki och Jersey.
Jersey fick dra honom på snowracern. Jag missar aldrig en chans att kombinera motion/träning – lek för William – och sysslor i ett! Det är lite så min vardag funkar 😀

Senare på kvällen så gick vi ut för att bygga snögubbe. jersey, Tristan och Gyda var med oss men eftersom det är så kallt så var det ingen kramsnö så det blev lek i snön istället för en snö gubbe!

Sen blev det en runda med B och snowracern runt vägen – Det är så bra nu för även om dom skottat ligger det mkr snö kvar på vägen! B älskar verkligen att få jobba med hela kroppen. Han fick även dra mig en liten bit och William tyckte det var så kul att få hålla Brooklyn i kopplet och gå med honom. Vi mötte även två bilar på vägen och kunde skymta stora vita leenden, det är ju alltid kul om man kan bjuda på det 😀

William tackade B för skjutsen och tala om för honom hur stolt han var. William älskar verkligen sina hundar och är aldrig sen med att tala om det för dom. Igår hörde jag han kalla Tristan för hans storebror haha ❤

Sen var det Masons tur att gå en promenad och nu hade det börjat snöa igen. När vi skulle gå en promenad med Tiki ville jersey följa med och vi gick en sväng ut på reservatet, det är bra nu när det är snö, för det lyser upp en hel del. Vi avslutade kvällen med att åka lite snowracer i vår backe utanför huset. Tiki och jersey sprang med oss ner varje gång och hade nog like kul som vi 😀

Imorgon kommer Johanna och hennes killar och ska vara här över helgen. Jag har en stor kennel träff på söndag som jag planerat sen i höstas och det ska bli så roligt!
Det kommer valpar från alla kullar och vi har mkt roligt inplanerat!

Jag filmade lite under tisdagens morgon promenad. Vi har nu ännu mer snö än vad det är på filmen, det är ovanligt här ute pga. havet och hårda vindar, förra året hade vi ingen snö alls!

Imorgon ska vi ut igen, det är lika bra att passa på för till nästa vecka ska det bli plus grader igen 😦

429190_10150546752409479_624671400_n

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s