Måndag

Måndag igen – ny vecka! William har sportlov så han är hemma hela veckan, jätte mysigt tycker jag! Han älskar att få vara med i vardagen med hundarna och en riktigt duktig hjälp reda.

Vi hade bestämt att vi skulle ta en morgon promenad med Monica och Senja så när jag var klar med alla morgon sysslor så fick Tristan, Jersey och Gyda följa med ut. Tristan verkligen älskar Senja och dom har så roligt ihop! Det är bra träning också, mkt distraktioner när man ska träna. Sist var han jätte duktig men idag var både Tristan och Senja smått döva! Han kom väl 50 % av alla gångerna jag ropade på honom första gången. inte godkänt!

Jag kopplade han vid ett tillfälle och släppte han igen efter att han skött sig, gått fint och visat mkt kontakt. Jag passade även på att träna fotposition, han var duktig och uppmärksam. Vi var ute och gick en runda på en timme och Tristan och Senja sprang konstant. När vi gick över Et på vägen hem sa jag att Tristan har ju lika mkt energi nu som när vi gick ut men när jag kom in och skulle torka honom för han var ju pissevåt efter att badat i Ers van, så var det som att han tappa hela ansiktes uttrycket, han var så trött och det var han även resten av dagen så det blev ingen mer träning.

IMG_8970

IMG_8971

IMG_8972

IMG_8973

IMG_8975 kopiera

IMG_8975

En mkt trött Tristan

IMG_8992

Jag och William pysslade lite på kvällen och självklart skulle Tristan vara med!

IMG_8996

IMG_8997

Mobil bilder därav kvalitén

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s